Digitaal evenement Terry’s Child Support

0 Comments

Op woensdag 30 juni organiseert de jongerengroep Kenia2020 een digitaal evenement. Er zal middels een live zoomverbinding contact gezocht worden met Terry’s Child Support. Dit is het project dat wij als kerken van Rotterdam-Noordrand gezamenlijk ondersteunen.
De avond zal in het teken staan van de impact die de Covid-19 pandemie heeft op jongeren in Kenia en de nieuwe problemen waar zij mee geconfronteerd worden.
Om beter in te kunnen spelen op deze problemen is het project ‘Speak it Loud’ van Terry’s Child Support nieuwe wegen ingeslagen. Graag nemen we je hierin mee!
Patriciah Machio zal namens Terry’s Child Support deelnemen aan het gesprek. Ook zullen er korte interviews zijn met jongeren, sociaal werkers en docenten. Daarnaast zal er ook een update zijn over het project ‘Speak it Loud’. Gedurende de avond kunnen er vragen worden gesteld via de chat functie en een host leidt het gesprek.

De avond start om 19.00 uur. Aanmelding kan via evenement@kenia2020.nl. Je zal dan een zoomlink ontvangen voor de avond.

Covid-19 heeft behoorlijk wat roet in het eten gegooid als het gaat om de reis die wij naar Kenia zouden maken, maar op deze manier houden we toch de connectie met Kenia en het project en daar nemen we jullie graag in mee via dit evenement.

Tot dan!

Categories: Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *