Cynthia

0 Comments

Hoi allemaal!

Mijn naam is Cynthia, ik ben 37 jaar, woon in Dordrecht en ben in hetdagelijkse leven werkzaam als trainer bij een bureau voor gelijke behandeling en tegen discriminatie. Gelijkwaardigheid staat bij mij op nummer 1. Ik werk veelal binnen het onderwijs en ga met jongeren in gesprek over thema’s als diversiteit, respect, racisme en discriminatie.

Ik hou ontzettend van reizen en met name binnen Afrika. Ik ben een groot natuur- en dierenliefhebber, dol op Fotografie, film, muziek en ik schrijf graag. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik de kans krijg om deel te nemen aan deze reis. Het thema ‘gender based violence’ is op dit moment binnen mijn werk erg actueel, dus ik hoop veel te leren van de professionals in Kenia. Ik kijk er naar uit om samen met een fantastische groepmensen dit avontuur aan te gaan, te leren van en met elkaar en kennis uit te wisselen. Ik weet zeker dat we herinneringen voor het leven gaan maken!

Mijn motto? 

In a world where you can be anything, be kind…

Categories: Wie zijn wij?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *