Benefietdiner groot succes

0 Comments

Wat zijn we trots!
Wat zijn we dankbaar!

Het benefietdiner heeft alle verwachtingen overtroffen. In totaal hebben we 3481,85 opgehaald. Dat betekent dat we onze vliegtickets bijna kunnen gaan boeken.

Bij het diner hebben we 102 gasten kunnen ontvangen. Bij binnenkomst stond er een heerlijk aperitief klaar. Vervolgens kon iedereen plaats nemen aan tafel en werd de tweede gang geserveerd. Een tomatensoep in de kleuren van de Keniaanse vlag met exclusieve pepers.

Het hoofdgerecht was echt traditioneel Keniaans. Rijst, Kip en groenten. Een beetje pittig gemaakt met rode pepers. In de keuken werden de jongeren ook ondersteund door enkele koks met Keniaanse roots.

Het dessert was een heerlijk ijsje met mangosaus. Lekker exotisch. Daarnaast werd de avond ook nog gevuld met live pianomuziek en was er een veiling die goed geld opleverde.

De avond heeft heel veel energie opgeleverd en we hebben als team nog meer zin in de reis gekregen. De volgende activiteit is iets meer intern gericht. In november gaan we op voorbereidingsweekend. We hopen dan ook de directeur van Terry’s Child Support te kunnen ontmoeten. We staan dan stil bij de doelen van de reis en hoe we ons het beste kunnen voorbereiden.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte. In de tussentijd kun je altijd gebruik maken van onze oppasservice of heitje voor karweitje.

Categories: Nieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *