Terry Child Support and Youth Resource Centre

0 Comments

In 2020 reizen wij af naar Machakos, Kenia. Een klein stadje ten oosten van Nairobi. Net buiten de stad van Machakos ligt het Terry Child support en Youth resource Centre opgericht daar Leah in 2002. Leah is zelf geboren en getogen in Machakos, Kenia en toen haar man op jonge leeftijd overleed, stelde zij zichzelf tot doel om de kwetsbaren in de gemeenschap te gaan ondersteunen.

De organisatie richt zich op de zorgwekkende omstandigheden van weeskinderen van wie de kans is ontnomen om zich te kunnen ontwikkelen onder gezonde omstandigheden. Terry Child support steunt deze kinderen door ze te empoweren samen met de gemeenschap van Machakos. Dit doen ze door het geven van zorg, belangenbehartiging, netwerken en psychosociale zorg.

​Door deze activiteiten te organiseren met de gemeenschap hoopt Leah dat de taboes van mishandeling, ziekte, lichamelijke en geestelijke beperkingen te doorbreken, zodat er een gezonde samenleving ontstaat waar respect is voor elkaar, maar ook zeker voor de meest kwetsbare groepen.

Categories: Nieuws | Uncategorized

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *