Sander

0 Comments

Hoihoi!

Leuk dat je onze website bezoekt en belangstelling toont voor ons project. Mijn naam is Sander van der Kooij, 22 jaar, en ik ga mee, omdat ik al eerder deel heb genomen aan een ander project voor kinderen en ik gemerkt heb dat dit ontzettend gaaf is om te doen! 


Dit was een maatschappelijke reis naar Roemeense kinderen die ik drie keer gemaakt heb als leerling, en inmiddels al twee jaar heb gemaakt als begeleider van het project. Dit is mij zo goed bevallen dat ik ook graag mijn bijdrage lever aan dit Kenia project, aangezien ook in dit project het bieden van kansen en plezier aan kinderen voorop staat. Misschien dat ik mijn bijdrage kan leveren op vlakken die vergelijkbaar zijn. Het is in ieder geval een project met een reis die ik eigenlijk nu al zou willen maken. Handen uit de mouwen zou ik zeggen!


Wat ik ook heel tof vind aan deze reis is dat het een reis naar een land buiten Europa is. Ik ben nog nooit buiten Europa geweest en heb dit altijd al willen doen, dus is dit voor mij persoonlijk ook een unieke kans.   Op dit moment ben ik student en volg ik een logistieke opleiding. Daarnaast ben ik actief in korfbal, darten, speel ik piano en hou ik erg van het hebben van activiteiten en gezelligheid met vrienden.


Ik kijk heel erg uit naar enerzijds het zien van de kinderen, en anderzijds naar het bereiken van de doelen die we opgesteld hebben, in Kenia!   

Categories: Wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *