Peter

0 Comments

Wauw. Ik ga weer naar Kenia. Hoe gaaf. Als je weet dat ik echt een reiziger ben, weet je ook dat ik mij weer enorm verheug op dit fantastische concept. Reizen waarbij jongeren op uitwisseling gaan vind ik altijd heel waardevol. Je leert nieuwe mensen kennen en je komt op plekken waar je zelf nooit naar toe zou gaan. Ervaringen die de rest van je leven bij blijven.

Zelf maakte ik eerder al reizen met groepen jongeren naar Roemenië, Duitsland, India en Marokko. Nu mag ik voor de tweede keer naar Kenia.

Ik zie de reis echt als uitwisseling. Denken vanuit gelijkwaardigheid staat daar voor mij centraal. Ik ga mijn kennis delen daar, maar zal ook mijn opgedane kennis van daar delen hier. De levenslessen die ik eerder heb opgedaan tijdens mijn reizen zie ik dan ook echt als cadeau die graag deel met een ieder die het wil horen.

Oja en wie ben ik? Peter geboren in 1984. Mijn ouders heten Joop en Maartje. Getrouwd met Rajae. Geboren en getogen Rotterdammer. Ik voetbal, ik loop hard en hou van vakanties. Bezocht in mijn leven al meer dan 63 landen en ben in het dagelijks leven opleidingscoördinator bij de opleiding Social Work van Hogeschool Inholland. Dan heb je veel vakanties. Ideaal 🙂

Categories: Wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *