Naomi

0 Comments

Hey! Ik ben Naomi Kabuga, momenteel 18 jaar en ook ik krijg de kans om deel te nemen aan dit prachtige project. Ik woon in Rotterdam, zit in mijn laatste jaar van de middelbare school en wil Psychologe gaan studeren.

Ik ben zelf half Keniaans, mijn vader komt er vandaan, en heb daardoor een voorliefde voor het land. Na alle prachtige safaris die ik daar heb gedaan vind ik het dan ook extra bijzonder om dit keer naar Kenia te gaan om iets achter te laten in de vorm van kennis. Ik ben dol op kinderen, en ben dan ook al ruim vijf jaar oppas. Ik kan niet wachten om daar ook met kinderen te werken, en hen iets bij te brengen waar ze heel hun leven profijt van hebben.

Verder heb ik al meer stages gedaan in het buitenland waaronder in Macedonië in een kinderziekenhuis, en in Namibië met mens en dier conflicten. Deze reis zal dan ook een mooie aanvulling zijn op mijn wereld kennis en ervaringen. Samen met u hulp en onze keiharde inzet weet ik zeker dat dit een succesvol project zal worden.

Categories: Wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *