Derk

0 Comments

Op voor reis nummer vijf, na Roemenie in ’95, ’97 en in 2001 en een reis naar Kenia in 2011 ga ik me weer vol inzetten voor Kenia 2020. De vorige vier reizen heb ik als zeer bijzonder ervaren. De combinatie van een jongerereis waarbij je vol in de gemeenschap daar staat en aan de slag gaat heeft mij veel opgeleverd. Het contact met de locals, met een groep bijzondere mensen uit de eigen gemeente aan de slag zijn, het land zien en al nog meer is wat dit zo bijzonder heeft gemaakt.

Ik zou dit voor geen goud willen missen. 

Ik ben in het dagelijks leven aan het werk met kinderen die tijdelijk niet meer thuis kunnen wonen. Ik doe dit met passie. Dit sluit mooi aan bij het project in Kenia, waarbij we met een kwetsbare groep aan de slag gaan. 

Naast mijn werk ben ik met regelmaat op de voetbalclub te vinden. Om zelf te spelen, zowel 7 tegen 7 als de reguliere competitie. Maar ook als scheidsrechter bij de jeugd op zaterdag.

O ja en misschien niet onbelangrijk 42 jaar en woonachtig in Rotterdam.

Categories: Wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *