Brenda

0 Comments

Hi! Leuk dat je onze website bezoekt! Wie wij zijn? Wij zijn een groep jongeren met allemaal verschillende talenten en kwaliteiten. Dit maakt ons een sterke en gemotiveerde groep. Wie ben ik? Mijn naam is Brenda van der Lee. Ik ben 21 jaar en geboren en getogen in Rotterdam. Ik studeer psychologie aan de universiteit Utrecht. En ik ga in 2020 mee met een bijzondere reis naar Kenia. Wat het voor mij zo bijzonder maakt is dat ik denk dat wij echt een verschil kunnen maken voor een aantal kinderen. Om hier onderdeel van uit te maken lijkt me fantastisch. 

Ik wil altijd graag anderen helpen. Zo ga ik bijvoorbeeld als leiding mee op een kinderkamp en werk ik vrijwillig bij de kindertelefoon. Dit vind ontzettend leuk en fijn om te doen. Verder ben ik actief bij de korfbalvereniging waar ik onder andere zelf speel en een jeugdteam coach en train. Andere hobby’s zijn darten, skiën en tijd doorbrengen met vrienden en familie.

Ik hoop dat ik mijn bijdrage kan leveren door mijn studie en mijn ervaring met kinderen en het gesprek aangaan met kinderen/tieners. Ik denk dat ons een fantastische reis te wachten staat waar wij veel kunnen betekenen voor de mensen daar en zij ook ons veel kunnen leren. Ik kijk er enorm naar uit! Op naar Kenia!

Categories: Wie zijn wij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *